Rock Home
Itt az idő

A Rock Home csapata új szeleket fúj az ingatlanos szakma állóvizére! Szálljon fel mellénk a vitorlásra most!

Hisszük, hogy az ingatlanos szakma presztízse visszaállítható. A mi munkatársaink nem holmi „ügynökök”, hanem tanácsadók, szakértők!


De Téged biztosan az érdekel, hogy milyen a Rock Home. 

Nagyon más

A Rock Home nem egy hagyományos értelemben vett franchise hálózat… Megközelítésünk sokkal inkább egy új, Amerikában már honos szemléleten alapuló szolgáltatás-menedzsment típusú működés, melynek lényege, hogy professzionális IT, HR, marketing, és általános operatív támogatással partnereink maximalizálni tudják hatékonyságukat. A központ adja a működési hátteret, segítséget, a partner pedig a szakmai munkára koncentrálhat.És még miben más a Rock Home?

A Rock Home maga köré gyűjtötte azokat a szakembereket, akik elhivatottsággal, büszkén végzik hivatásukat és szakmai tudásuk mellé egy újfajta, tanácsadói szemlélet elsajátítására is nyitottak, aminek alapja a bizalom, a szolgálatás alapú hozzáállás.

Hiszen sem a vevők sem az eladók nem csupán egy ingatlant keresnek, hanem egy szolgáltatást, komplex tudást, átfogó támogatást.

Mi, a Rock Home munkatársai hiszünk a minőségi ingatlantanácsadásban! Munkánk a tudáson, tapasztalaton, a tanácsadó és ügyfele közötti kölcsönös tiszteleten alapul.  Szemléletünk ügyfélközpontú, támogató. 

Amit garantálunk ügyfeleinknek:

  • csapatmunka a hatékonyabb eladásért
  • teljes és átfogó folyamatok, azaz professzionális működés, garantált siker
  • hirdetés a legfontosabb hazai ingatlanos weboldalakon, nyomtatott felületeken, azaz hatalmas láthatóság (pl.: ingatlan.com, kecskemetilakasok.hu)
  • akár virtuális webséta lehetővé tétele az eladni kívánt ingatlanban, profi ingatlanfotók, ezek a sikeres értékesítés alapfeltételei
  • együttműködés a hálózat többi irodájával, azaz több potenciális vevő
  • digitális folyamatok a fenntarthatóság jegyében, hogy a siker mellé a jóérzésünk is meglegyen

Mitől lesz ez igazán vagány?

  • Nemzetközi gyakorlatot követve papírmentes irodák létrehozásával tesszük gyorsabbá és kényelmesebbé az értékesítést. Minden munkatársunk tabletet használ. A szerződések, nyilatkozatok elektronikusan készülnek és írják őket alá, a közvetítő táblagépen veszi fel a hirdetéseket a helyszínen, az alaprajzok pedig az applikáción keresztül akár 6 perc alatt is elkészíthetők.
  • Az eladás során az ármaximalizálás jelenti a fő prioritást, nem pedig a jutalékmaximalizás, ami a hazai piacon meglehetősen széles körben bevett gyakorlattá vált.


Jelenleg 33 irodánkkal országos lefedettséget biztosítunk ügyfeleinknek, több 100 értékesítő kollegánkkalUgrás az oldal tetejére