Kérdések-válaszokMiben nyújt neked segítséget az

App Home & Credit?

Az App Home & Credit ingatlan eladásával-vásárlásával kapcsolatos ​6 izgalmas témában nyújt neked segítséget.Milyen költséggel jár Neked ennek az oldalnak a használata?

Az oldal használata MINDEN ESETBEN INGYENES!

Nem titkoltan az oldal üzemeltetője a vele szerződött partnerektől kapja a „munkadíjat”. Neked akkor lesz költséged, amikor egy adott témában, a kiválasztott (ingatlanközvetítői-, jogi-, értékbecslői- és energetikai tanúsítvány készítő) partnertől szolgáltatási segítséget kérsz vagy rendelsz, melynek tarifája az adott partner mindenkori Megállapodása/Szerződése/Megrendelése tartalmazza.

Banki ügyintézés esetén az oldal üzemeltetője szerződött partnere az ország egyik vezető hitelközvetítőjének, a Bankmonitor Partner Kft.-nek, mely a pénzügyi intézmények megbízásából, a 2013. évi CCXXXVII. törvény szerint, mint többes-független közvetítőként jár el.

Miért jó Neked az App Home & Credit használata?

  • Minden – az ingatlan eladásával kapcsolatos – segítséget egy helyen megkapsz.
  • Biztos, hogy az adott téma szakemberei segítenek neked; akik a megfelelő végzettséggel, engedélyekkel rendelkeznek tevékenységük végzésére.
  • Az adott téma szakemberei naprakészek, ismerik a piac adta lehetőségeket, (banki) akciókat, otthon vannak az Állami támogatások adta lehetőségekben.
  • Mert nem kell végigjárjad az ingatlanközvetítőket, bankokat…stb., hanem akár otthonról, vagy egyszerűen a mobilodról tudod intézni ingatlanod eladását, vagy az ingatlan vásárlásakor felmerült hiteligényedet.

Hogy alakult ki az „APP” név az oldalon?

Aradics Péter (A.P.) az oldal megálmodója és az ő Partnereit (P), több évtizedes kapcsolatrendszerét tudod segítségül kérni, ezeket összerakva (AP+P) kapta az oldal az „APP Home & Credit” nevet.

Ugrás az oldal tetejére